https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

ŽNK Teleing Pomurje osvojile turnir na Madžarskem

20.7.2015  

Minuli vikend so igralke ŽNK Teleing Pomurje z odliko opravile skupinski del turnirja Womens Soccer Cup 2015 v Budimpešti,  saj so tudi v drugi tekmi zmagale. Po devetdesetih minutah garanja in veliki vročini so odpravile domačinke Koka KSK-FTC II. z 4:0 (1:0). V finalu turnirja včeraj pa so ugnele domači Ferencvaros in postale zmagovalke turnirja.


V prvem polčasu so igralke Koka KSK-FTC II. igrale izjemno agresivno in hotele dokazati vodstvu, da si zaslužijo mesto v prvi ekipi. Takoj so pritisnile na našo zadnjo linijo in onemogočale našim igralkam, da razvijejo svojo igro. V 40.minuti srečanja, ko so naše igralke izvedle enega od številnih napadov, pa prekršek nad Dejano Boškan, in glavni sodnik je pokazal na belo točko iz katere je rutinirano zadela Biljana Bradić ter postavila končni rezultat prvega polčasa 1:0.

V drugem polčasu sta zadeli dvakrat Tjaša Tibaut in enkrat Monika Conjar

Kljub opravljanim številnim menjavam v drugem polčasu, se razmerje na igrišču ni spremenilo. Naše igralke so, kljub izjemno težkim pogojem, igrale zelo poletno in si pripravile kopico priložnosti. Tako so ena za drugo Biljana Bradić, Dominika Čonč in Tjaša Tibaut stresle okvir domačih vrat. Do spremembe rezultata je prišlo v 60.minuti, ko se je, po odličnem predložku Manje Rogan in zmedi v domačem kazenskem prostoru, najbolje znašla Tjaša Tibaut in povišala na 2:0.

Tjaša Tibaut je s strelom v desni kot domačih vrat še povišala rezultat srečanja, potem ko je po samostojnem prodoru poizkušala Monika Conjar, žogo pa so domačinke odbile do odlično postavljene Tjaše Tibaut. Monika Conjar je v zadnji minuti srečanja postavila končnih 4:0, ko je po novem samostojnem prodoru rutinirano premagala domačo vratarko.

Včerašnji finale prinesel zmago našim nogometašicam

V včerajšnjem finalu je po rednem delu rezultat na semaforju kazal 1:1, za ŽNK Teleing Pomurje je zadela Manja Rogan. Sledilo je streljanje enajstmetrovk, za Pomurje pa so zadele Čonč, Boškan, Rogan in Monika Conjar. S tem so si zagotovile prvo mesto na turnirju, s seboj pa so odnesle tudi dve lovoriki. 

Monika Conjar je bila izbrana za najboljšo strelko turnirja, Liljana Garijan pa za najboljšo vratarko Women′s Soccer Cupa 2015.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2015 ob 8:19 gost

      Še pred par meseci sem rad pogledal spletno stran POMUREC zdaj pa je pri vas vse skup NE ZANIMIVO seveda kaj se tiče nogometa. Polno tega se dogaja na POMURSKIH igriščih in ob njih.Ljudje marsikaj po komentirajo kaj je dobro in kaj tudi ne zato bi slabe komentarje brisal če bi bil z vami POMUREC. Še enkrat naredite stran POMUREC ZANIMIVEGA ker zdaj to ni !

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2015 ob 9:26 gost

      Če si hotel s tem povedati, da to ni zanimiva novica, si krepko brcnil v temo. Osvojiti turnir sredi Budimpešte, pred ekipama kot sta Ferencvaroš in Belgijski Standard, to pomeni izjemen uspeh Slovenskega ženskega nogometa.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2015 ob 12:59 gost

      bravo žnk Pomurje,kapo dol.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.07.2015 ob 13:33 gost

      Da ne bo pomote ta novica je edino kaj vredna saj je nogometna ( pravo dekleta ) nismo zadovoljni z objavah moških rezultatov tu pa je nekaj narobe !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.07.2015 ob 9:00 gost

      Za ta portal je važno da poroča,o turnirjih malega nogometa,inteligenca njihovega šefa,in tistih ki pišejo prispevke,tudi muro so zablokirali,pa če je kaj slabega napisano ga zbrišite pa konec,imamo tretjo ligo,pa nič nepiše žalost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.07.2015 ob 11:41 gost

      Verjetno si želijo čim manj obiska na Pomurcu škoda.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.