https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V bolnišnici živega pacienta zamenjali z mrtvim

15.09.2022 ob 10:00  

Ministrstvo za zdravje je bilo obveščeno o izrednem dogodku v Splošni bolnišnici Celje. Tam so za STA potrdili, da obravnavajo izredni dogodek, a podrobnosti še ne morejo predstaviti širši javnosti, saj morajo pred tem obvestiti svojce vpletenih bolnikov. Več naj bi bilo znanega popoldne.


"Lahko potrdim, da je prišlo do izrednega dogodka, ki ga obravnavamo. O njem smo obvestili ministrstvo za zdravje in policijo, vzpostavljen je bil tudi kontakt s svojci. Več informacij trenutno ne moremo dati," je za STA povedala vodja službe za odnose z javnostmi v celjski bolnišnici Danijela Gorišek.

Z vodstvom celjske bolnišnice naj bi se dopoldne zaradi tega sestal tudi minister za zdravje Danijel Bešič Loredan, ob 13. uri pa je na ministrstvu v Ljubljani napovedana novinarska konferenca, na kateri bodo spregovorili o tem dogodku.

Po neuradnih navedbah sta v dogodek vpletena dva bolnika, poroča STA.

Po poročanju N1 naj bi svojcem pacienta napačno sporočili, da naj bi bolnik preminil. 

Kot poroča Necenzurirano, je v celjski bolnišnico prišlo do zamenjave umrlega in preživelega bolnika. Pri čemer naj bi o smrti obvestili svojce preživelega bolnika.

Na Policijski upravi Celje pa so za STA pojasnili, da zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja nevestnega dela v službi.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2022 ob 10:18 kilonja gost

      Očitno je treba še kakšnega Janševega zamenjati v vodstvu bolnišnice pa so mogli sprovocirati incident .

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.09.2022 ob 23:52 eva gost

        I get paid more than £145 to £395 per HOUR for working online. I heard about this job 3 months ago and after joining this I have earned easily £23k from this without having online working skills . Simply give it a shot on the accompanying site… Here’s what I do………… 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐮𝐳𝐳𝐉𝐨𝐢𝐧.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2022 ob 10:21 Nejči iz zaprtoga odelka gost

      Debeli majmun Nejči sprašuje, če je keri od njiju Janšev ali pa levi oz desni ali celo nekaj vmes.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.09.2022 ob 10:21 kilonja gost

      Branik javnega Besič Loredan operira pri zasebniku...to so resnični problemi ministra ;) in porazne kovid številke...že kaj razmišlja o odstopu, higienična vlada pravijo da so ?

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.09.2022 ob 10:21 kilonja gost

      Zamenjali so verjetni identiteti in ne pa teles ?

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2022 ob 11:50 gost gost

      BUDALE LEJVE PLEŠITE ZDAJ AJDI POL SOBOTE ZA TAUBEKA EVO VAM VLADE ŠE MINISTER FUŠA PRI PRIVATNIKI JESTE BLESAVI KAK SO VAS NATEGNILI OVCE

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.09.2022 ob 11:55 gost

        Levaki niso 🐑, ampak 🐔, saj se 🐑 da paziti in voditi, 🐔 pa serejo po celem dvorišču.

        14 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.09.2022 ob 11:58 dix gost

      To se lahko zgodi samo V Sloveniji ker drugo ni samo ena velika banda idiotska kradljiva da bi se jim v blekih drek strdno da nebi mogli srati idioti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.09.2022 ob 12:08 Nejči iz zaprtoga odelka gost

      Glejte, pomembno je, če je ta pacijent Janšist. Ker, če je, pa še živi, potem naj ga hitro fentajo, v žilo dajo kako močno uspavalo, da se več ne zbudi. Tak, da sorodnikom javijo, da se niso zmotili. Pa ne zamerite, ker take streljam, sem nedavno ušel iz zaprtega odelka, včasih me malo utrga, ko mi pomirjevala popustijo a ko vzamem močnejšo dozo ,sem pa zopet tista pravi vaš Df po domače Nejc ali Nejči, kak že hočete.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.09.2022 ob 12:09 gost

      Ne, saj to ni res, to se v Sloveniji ne dogaja, to je pomota v članku.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.09.2022 ob 15:19 JessicaGreen gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.