https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ob sobotnem derbiju poostren policijski nadzor

Murska Sobota, 15.7.2024  

V soboto, 20. julija 2024, ob 20.15, bo v Murski Soboti odigrana tekma 1. kroga 1. lige Telemach med ekipama NŠ Mura in NK Nafta. Zaradi pričakovanega večjega števila navijačev iz Pomurja bo Policija izvajala poostrene aktivnosti za zagotavljanje varnosti udeležencev prireditve, občanov in njihovega premoženja, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.


V Murski Soboti ter ožji in širši okolici bo v času prireditve povečana prisotnost policistov. Policija bo uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video in avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v mestu. Vsi obiskovalci prireditve in občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in drugih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi.

Osnovni namen poostrenih varnostnih ukrepov je preprečiti kršitve javnega reda in miru, odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.07.2024 ob 17:02 gost

      Kakšen derbi v slovenski ligi ? Slovenski klub proti Vogrom ? To je mednarodna tekma.

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.07.2024 ob 17:54 gost

      Čemu panika in poostren nadzor.?????????????? Saj pa Gringoji pa Gorgonzole so dobri pajdaši, in bodo po tekmi vkuper pilij pri Pajdoji pa se družili. Ne razmin, zakoj panika.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2024 ob 10:27 ... gost

        Nti ne vejš ka Gorgonzole v lendavi ne obstajajo, Gorgone so pa in poulek mariborskih so najbole pokvarjeni navijači ka jih je daleč okouli.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2024 ob 10:11 gost gost

      NAJ NEKDO RAZLOŽI NOVO LASTNIŠTVO V MURI KA SE VSE SLIŠI HOČEMO RESNICO NEJ MEGLO ITAK ČISTA DVOJKA NA STAVAH PA LEJPI DAN

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2024 ob 10:24 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        gost lastništvo mure je isto kak je bilo. NŠ Mura je društvo in njega se ne da kupiti. Ostalo pa znajo lastniki.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.07.2024 ob 10:28 Zdrava pamet gost

      V soboto trije polčasi, da se tepe "plave" (madžare pa svinje)

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2024 ob 10:45 AJAJAJAJAJ gost

        Ti si krepko zgrešil svoj nik. Kako te ni sram tako pisati na forumu? Takim bi bilo potrebno prepovedati pisati in hoditi na tekme.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.07.2024 ob 11:34 Rakičanec gost

      RAKIČAN in TROMEJNIK izpadla iz Pomurske lige .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.